Kulturizmus

Budapest, Corvinus Egyetem2011. május 24-én ezzel a címmel rendez konferenciát a Budapesti Corvinus Egyetemen működő AIESEC. A házigazda Beat for Europe Projekt a decemberi Elnökségre fel! nevű rendezvény után ismét összegyűjti a hazai turisztikai élet jelentős alakjait, akikhez idén a kultúra képviselői csatlakoznak.

{module 221}

A téma ezúttal a két szektor közti kapcsolatok erősítésére, illetve e szereplők marketinglehetőségeire épül. A szervezők elismert előadók segítségével akarnak gyakorlati haszonnal bíró információkat adni. E két szektor, bár sok szempontból van egymásra utalva, és saját teljesítményükkel gerjeszthetik egymás eredményeit is, mégis elég függetlenül működik egymástól. Szakértők tippjeivel és a nyári programkínálat áttekintésével a konferencia éppen azokra a kapcsolódási lehetőségekre kíván rámutatni, amelyeket kihasználva a turisztikai és a kulturális szervezetek sokkal inkább részt vehetnek egymás életében. Emellett a rendezvény arra is választ kíván adni, hogy a meglévő kulturális események és turisztikai szervezetek milyen konkrét marketingeszközöket alkalmazhatnak, illetve milyen új, közös megoldásokat találhatnak.

A konferencia lehetőséget kíván adni a párbeszédekre is, kerekasztal-beszélgetések révén a résztvevők elmondhatják véleményüket a felvetett kérdésekben, átadhatják egymásnak tapasztalataikat, ötleteiket, és kapcsolatot építhetnek egymással, illetve az előadókkal. Az egyetemi helyszín abban is segítséget adhat, hogy a jelen lévő fiatalok – akik mindkét szektor fontos célcsoportját alkotják – is beleadhatják elképzeléseiket a vitákba, a résztvevők kikérhetik véleményüket ötleteikkel kapcsolatban.

Az előadók listája még készül, a részletes programmal együtt hamarosan megtalálható a rendezvény honlapján (http://kulturizmus.aiesec.hu/). A konferencián való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

{module 221}