Snowboard freestyle országos bajnokság a mátraszentistváni síparkban

Snowboard freestyle országos bajnokság a mátraszentistváni síparkban

Február 17-én és 18-án rendezte meg a Magyar Snowboard Szövetség a Store13 Freestyle & Giant Slalom Országos Bajnokságot, valamint a Fogyatékkal Élők I. Snowboard Kupafutamát a mátraszentistváni síparkban.

A közkedvelt és két éve hazahívott FSOB idén is megvalósult a Mátrában. A pandémiás helyzet sportesemény rendezési szabályzata és az időjárás is megengedte, hogy a magyar bajnokság Síparkba szánt két versenyszámát zárt kapuk mögött, azaz a versenyterületet lezárva rendezték meg.

Idén első ízben csatlakozott a versenysorozathoz a Magyar Parasport Napja Lélekmozgató program, amelynek keretén belül fogyatékkal élő versenyzők is megmérettették magukat.

A sípálya egyéb részei és a többi pályája zavartalanul üzemelt a verseny alatt.

A szerdai napon edzést tartottak, majd csütörtökön került sor a Snowboard freestyle országos bajnokság Giant Slalom és Freestyle versenyeire.

A fotón a későbbi győztes Fricz Botond a Magyar Snowboard Szövetség freestyle országos bajnokságán a mátraszentistváni síparkban.

fotó: MTI/Komka Péter

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .