Tour de Hongrie 2023 az M4 sporton

Tour de Hongrie tv közvetítés

Rajttól a célig az M4 Sporton és az m4sport.hu-n

Minden idők legerősebb mezőnyére készülhetnek a nézők, hiszen a világ legnagyobb sprintersztárjai, Chris Froome és Egan Bernal, valamint az előzetes nevezések alapján tizenhat magyar is ott lehet a szerdán rajtoló Tour de Hongrie országúti kerékpáros körversenyen. A keddi csapatbemutatót és szerdától vasárnapig mind az öt szakaszt élőben közvetíti az M4 Sport és az m4sport.hu – áll a csatorna közleményében.

A közmédia sportcsatornája indulása óta elkötelezett híve az országúti kerekpársportnak. A Söprögető Kocsi című podcast mellett évről évre kiemelt jelentőségű, hogy az ország legnagyobb körversenyét, a Tour de Hongrie-t is közvetítse a nézőknek. A februári szakaszbejelentő mellett, idén is minden szakaszt élőben közvetít a csatorna. A 879 kilométer össztávú, 22 csapat részvételével megrendezett verseny csapatbemutatója kedden 18:30-tól lesz Keszthelyen. Az első szakasz szerdán 12:20-tól kezdődik Szentgotthárd környékén, a második Zalaegerszeg és Keszthely, a harmadik Kaposvár és Pécs, a negyedik Martonvásár és Dobogókő között halad, az ötödik helyszíne vasárnap 11 órától Budapest. A fővárosba hat év után tér vissza a körverseny, melyen idén is igazi világsztárok állhatnak rajthoz – köztük két Tour de France-győztes, Chris Froome és Egan Bernal, illetve olyan sprinterklasszisok, mint Caleb Ewan, Sam Bennett, Fabio Jakobsen, Dylan Groenewegen vagy Elia Viviani. A magyar versenyzők közül Dina Mártontól várhatjuk a legkiemelkedőbb teljesítményt.

A 2022-es Tour de Hongrie történelmi volt: először közvetítette a verseny minden szakaszát élőben az M4 Sport és az m4sport.hu. A rajttól a célig minden fontos pillanatot megmutatott a csatorna az ország legnagyobb kerékpáros körversenyéről. Az idei Tour de Hongrie mottója, a Proseries kategóriába lépés okán a szintlépés. Ennek a szlogennek a szellemében az MTVA és az M4 Sport idén is minden szakaszt élőben közvetít, de nem áll meg itt: most először már a csapatbemutatót is élőben mutatja, az utolsó szakaszt pedig a helyszínről kommentálja Székely Dávid és ifj. Knézy Jenő. Ezzel is szeretnék átadni azt a fantasztikus hangulatot és atmoszférát, ami a versenyt kíséri.

A Tour de Hongrie közvetítése túlmutat a sporteseményen: nemcsak izgalmas versenyt láthatnak a nézők, hanem az M4 Sport adásainak köszönhetően Magyarország gyönyörű tájait is bejárhatják.

2023 Tour de Hongrie közvetítései az M4 Sporton

  • május 09., kedd, 18:30: Tour de Hongrie csapatbemutató
  • május 10., szerda, 12:20: Tour de Hongrie 1. szakasz (Szentgotthárd-Szentgotthárd)
  • május 11., csütörtök, 12:20: Tour de Hongrie 2. szakasz (Zalaegerszeg-Keszthely)
  • május 12., péntek, 11:50: Tour de Hongrie, 3. szakasz (Kaposvár-Pécs)
  • május 13., szombat, 11:05: Tour de Hongrie, 4. szakasz (Martonvásár-Dobogókő)
  • május 14., vasárnap, 11:00: Tour de Hongrie, 5. szakasz (Budapest-Budapest)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .