Első Keszthelyi Agroturisztikai Találkozó

Keszthelyi Agroturisztikai Találkozó - turizmus, Balaton

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Georgikon Campusa 2023. május 11-14. között első ízben, hagyományteremtő szándékkal rendezi meg a Keszthelyi Agroturisztikai Találkozót, azaz röviden a KATT-ot. A négynapos rendezvényt azzal a céllal hívták életre, hogy megteremtsék az Egyetem és a térség polgárai számára a kulturált és tartalmas kikapcsolódás lehetőségét, különféle környezettudatos programokkal, továbbá színvonalas műveltségi, kulturális és sportrendezvények révén.

A programot dróntechnológiai és kutyás bemutató, méhészeti előadás, lovaskocsikázás, borkóstolási lehetőség, keszthelyi burgonyából történő főzőverseny és sportprogramok is színesítik, sőt az Ízek utcájában a térség termelőivel is találkozhatnak. Este koncertek is várják a szórakozni vágyókat.

Dr. Gyuricza Csaba rektor a KATT kapcsán elmondta: a hagyományokra és a Georgikon Campus folyamatos megújulására építve rendezik meg az eseményt, melynek keretében színes, interaktív programokkal mutatkoznak be a MATE campusai, intézetei, továbbá megrendezik a Zöld Szív Középiskolás Versenyt is.

Keszthelyi Agroturisztikai Találkozó

Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Georgikon Campus
Keszthely
2023 május 11-14.

További részletek: https://katt.uni-mate.hu/

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .