Talán az Ön képe díszíti az easyJet repülőgépét

Talán az Ön képe díszíti az easyJet repülőgépét

Vakációk, nyaralások emlékezetes pillanatait gyűjti össze a novemberben 20 éves easyJet, azért, hogy ezekkel a fotókkal díszítse ki születésnapi repülőgépét.

Talán az Ön képe díszíti az easyJet repülőgépét

Azoktól, akik az elmúlt két évtizedben a légitársasággal utaztak, nyaralási képeket gyűjt be az easyJet, a képekből mozaik készül, a montázs pedig a különleges gép oldalára kerül.

Tehát ha felszállunk majd a repülőre, a lépcső tetején esetleg éppen a tengerparti selfie-nk néz vissza ránk.

Az utazókkal közös élménynek tekinti a nyaralásokat az easyJet, ezért döntött az éppen egy ilyen születésnapi ünneplés mellett.  „Szeretnénk megkérni mindazokat, akik 1995 óta valamikor velünk repültek, hogy osszák meg velünk utazási emlékeiket, amelynek mi is részesei lehettünk, mint légitársaság”- mondta el Peter Duffy, az easyJet Group kereskedelmi igazgatója.

Október 14-ig minden héten egy szerencsés beküldő repülőjegyet is nyerhet saját maga és partnere számára, ha Twitteren az @easyJet részére #TimeFlies hashtaggel beküldi kedvenc utazós képét, vagy a http://20years.easyjet.com/ oldalra feltölti azt. A képek emellett természetesen a mozaik részeként felkerülnek majd a jubileumi gépre. Európa legnagyobb légiközlekedési hálózata a mostani és a jövőbeli „easyJet generációt” szeretné bevonni közösségi médiában indított kampányával, akikkel a következő 20 évben is együtt akar repülni.