32. Budapest Borfesztivál 2023 video

  ← All Categories


  Fedezd fel a Budapest Borfesztivál 2023 Gasztronómiai Csodáit!

  Készülj fel egy lenyűgöző gasztronómiai utazásra a Budapest Borfesztivál 2023 keretében! Az idei évben új dimenziót kap ez az ikonikus esemény, amely több mint 30 éve vonzza a borkedvelőket és gasztronómiai kalandorokat a Budavári Palotába.

  A rendezvény során egyedülálló élmények és izgalmas újdonságok várnak rád, melyekről részletesen tájékozódhatsz a hivatalos video beharangozó oldalunkon.

  Miért ne hagyd ki?

  Dél-Amerika Ízei: Lépj be a Dél-Amerikai konyha lenyűgöző világába, ahol a latin temperamentum és ízek találkoznak a magyar borkultúrával. Kóstold meg a kontinens különleges borait és ételeit, amelyek egyedülálló ízélményeket kínálnak.

  SPAR Borplac: Fedezd fel a SPAR Magyarország exkluzív borválasztékát és készülj fel egyedülálló akciókra. Az italok világában barangolva élvezd a borok és pezsgők változatos világát, és ne hagyd ki az ajándék italokat sem!

  Michelin-csillagos Élmények: A Chef Market Gourmet Udvarban olyan éttermek várják, amelyek Michelin-csillagos élményekkel kápráztatják el az érzékeidet. Próbáld ki a kiváló bor-étel párosításokat és fedezd fel a gasztronómia művészetét.

  Sunday Brunch: Éld át a luxus érzését a Sunday Brunch programon, ahol a finom falatok, a kellemes zene és a panoráma együtt alkotják a tökéletes kikapcsolódást.

  Interaktív Szakmai Programok: Mélyítsd el bortudásodat az interaktív sátorban, ahol játékos formában ismerheted meg a borkóstolás művészetét. A Kóstolom Winebar Buda mesterkurzusain pedig találkozhatsz a borászokkal és fejlesztheted a szakmai ismereteidet.

  Fenntarthatóság és Jótékonyság: Vegyél részt a fenntarthatóság jegyében megvalósuló eseményen, ahol a pohártartó szütyőket kizárólag azok kapják, akik ténylegesen szeretnék használni. A Máltai Manufaktúra készítette termékeivel támogathatod a jótékony célú munkájukat.

  Légy Részese Ennek a Kulináris Élménynek!
  Ne maradj le a Budapest Borfesztivál 2023 gasztronómiai csodáiról! Látogasd meg a hivatalos video beharangozó oldalunkat, ahol még több részletet, képet és információt találsz az eseményről. Készülj fel a borok és ételek gazdag világára, és szervezd meg gasztronómiai utazásodat időben!

  Kapcsolódó cikkünk: Budapest Borfesztivál 2023: A gasztronómiai élmények fesztiválja

  20 views

  1 hozzászólás

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .