Beverly Wilshire, Beverly Hills

  ← All Categories


  Golden History at Beverly Wilshire, Beverly Hills (A Four Seasons Hotel)

  Beverly Wilshire, Beverly Hills, a Four Seasons Hotellánc tagja, egy legendás szálloda, amely 1928-as megnyitása óta hosszú évek alatt alakította ki az „aranylány” hírnevét.

  Sétáljon le a memory lane-en a „BWLegends” alkalmazottunkkal, akik mindegyike ebben az ikonikus szállodában dolgoznak 10, 20, vagy akár 50 éven keresztül is. Látogasson meg minket és emlékezzen azokra a rajongókra, akik szerelmi jegyzeteket lebegtettek Elvis Presley lakosztályáig, a Beatles-re, akik sajtótájékoztatót tartottak a Champagne Roomban… generációk jöttek ide, és mindannyian a szálloda történetének részei.

  Amint beáll a felhajtóra és belép az ajtón, saját maga tapasztalhatja meg világunkat, ahol munkatársunk odaadása szívből fakad – ők valóban a szakma elkötelezettjei.

  A hírességek, az előkelőségek és a nemzetközi elit kedvelt célpontjaként ez az öreg hölgy igazi hollywoodi élményt kínál a vendégeknek egy városi, üdülőhely-stílusú desztinációban, egész napos étkezéssel a „látni és látszani” étteremben – a THEBlvd, Michelin-csillagos étkezést kínál, a CUT-nál Wolfgang Puck, a Forbes Travel Guide ötcsillagos gyógyfürdője és a mediterrán stílusú medence mellett.

  A Wilshire Boulevard és a Rodeo Drive kereszteződésében található Beverly Hills irigylésre méltó szívében helyezzük el Önt, designer vásárlással és képeslaphoz méltó kilátással az ablakokból.

  További információ:
  Beverly Wilshire Beverly Hills (A Four Seasons Hotel)
  Weboldal: https://www.fourseasons.com/beverlywilshire/
  Facebook: https://www.facebook.com/BeverlyWilshire
  Twitter: https://twitter.com/BeverlyWilshire
  Pinterest: https://www.pinterest.com/beverlywilsire
  Instagram: https://www.instagram.com/beverlywilsire

  64 views

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .