SPAR Bor Placc bemutatja: BORító IV. felvonás

  ← All Categories


  Boros kalandozásra hív most minden borkedvelőt a SPAR Bor Placc! Videósorozatunkban dr. Sárdy Dia szakértővel és Vörös Borisszal találkozhattok, aki nem más, mint egy magát feketeövesnek gondoló borfogyasztó Szabó Simon alakításában. Ők segítenek nektek eloszlatni a bort körüllengő „évszázados” tévhiteket.

  Legújabb kisfilmunkből most megtudhatod, milyen hőmérsékleten érdemes fogyasztani a fajtákat, valamint borkóstolásnál mennyit szoktak önteni a palackból. Sőt fény derül arra is, hogy milyen módon vizsgáld meg a borokat kóstolás előtt. Mindezek után már tényleg felkészülten érkezhetsz a borvacsorákra!

  Ne feledd, hogy szakértelemmel, gondosan kialakított széles hazai kínálattal, és minden alkalomra megfelelő borokkal várunk a SPAR és INTERSPAR üzletekben!

  Tarts velünk, fedezd fel a SPAR Bor Placc világát és válassz folyamatosan frissülő széles kínálatából valami igazán jót! https://www.spar.hu/borplacc

  74 views

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .