Arany- és bronzérmes a Mrs Millicent a World Gin Awards-on

Mrs Millicent World Gin Awards - gasztronómia

A Mrs Millicent, hazánk egyik meghatározó gin márkája, újabb sikerekkel büszkélkedhet. A világ egyik legrangosabb ginversenyén, a World Gin Awards-on két változata is elismerést szerzett. A Summereasy kiadás arany minősítést kapott, mellyel az ország legjobb kortárs ginjévé választották, míg az eredeti Speakeasy változat bronz minősítést érdemelt ki ugyanebben a kategóriában.

A Mrs Millicent Speakeasy egy újhullámos gin, mely különleges borókával, kardamommal, narancs és bergamott fűszernövényekkel teremt egyedi ízvilágot. A Summereasy gin pedig a gyümölcsök levével kiegészítve friss, erőteljes karaktert kölcsönöz a terméknek. Mindkét változat összetéveszthetetlen és a legújabb italfogyasztási trendekre reflektál.

A World Gin Awards zsűrije nem csupán az ízvilág, hanem a Mrs Millicent folyamatos innovációja és a kivételes minőség elismeréseként ítélte oda az arany- és bronzminősítéseket. A Mrs Millicent útja a BESTILLO pálinkafőzdéből indult 2020-ban, és azóta egyre növekvő sikerrel hódítja meg a hazai és nemzetközi piacot.

Czakó Mónika, a Mrs Millicent gin készítőjének, Czakó Gábor feleségének szavai tükrözik a hosszú és elkötelezett munka eredményeit. „Mikor olvastam az eredményt, csordultig voltam – az öröm behúzta az összes érzést, amit a Milli kapcsán a kezdetektől megéltem. A bizonyosságot abban, hogy ez a termék kell nekünk; a hitet abban, hogy a férjem nagyon jó gineket fog készíteni; az elszántságot és a kitartást, mert az elején nagyon nem akarta beadni a derekát, évek teltek el, míg valóban hozzálátott a termékfejlesztéshez; a hálát, hogy a sors olyan embereket sodort mellénk, akik Gáborból kihozták a versenyszellemet, akik összetéveszthetetlen „ruhába öltöztették” a terméket, akik rágták a fülünket, hogy mérettessük meg.”

Az elismerés nem csupán a Mrs Millicentnek, hanem az egész magyar vendéglátásnak is fontos mérföldkő. A magyar ginek egyre növekvő népszerűsége és az országos sikerek azt mutatják, hogy a hazai gasztronómia és italkultúra nemzetközi szinten is versenyképes. A Mrs Millicent sikertörténete példa lehet más hazai gyártóknak is, akik a minőség és az innováció útján szeretnének kitűnni a piacon.

A Mrs Millicent útja egyedi, hiszen nem csupán a termék, hanem a márka is történettel rendelkezik. A név Szerb Antal „Utas és holdvilág” regényének egyik karakterétől ered, és a gin készítői ebből a miliőből inspirálódtak. A történet továbbgondolása szerint a kisasszony, akit a márkanév tisztelettel örökölt, nem csak tanulmányait fejezi be, hanem megházasodik és speakeasy bárokat nyit, hűen az újhullámos ginkultúrához. Ezek a bárok, melyek a szesztilalom idején voltak jellemzőek, titkos jelszó ismeretében voltak látogathatók, és a Mrs Millicent gin ezt a titokzatos, egyedi világot idézi meg.

A Mrs Millicent sikerei nem csupán hazánk határain belül arattak sikert, hanem Franciaországban, Németországban, Spanyolországban, Szlovákiában és az Egyesült Királyságban is elérhető. Az elnyert elismerések pedig további bizonyítékai annak, hogy a Mrs Millicent nemzetközi szinten is méltán lehet büszke termékeire.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .