Indoor Sörfesztivál 2024 a Várkert Bazárban

Indoor Sörfesztivál 2024 a Várkert Bazárban

Télen sör – minden kör! Korlátlan sörkóstoló a gasztrofesztiválon

A Serfőző rendezésében immáron nyolcadik alkalommal rendezik meg az Indoor Sörfesztivált. Ezúttal a Várkert Bazár ad otthont a sörömöknek, ahol korlátlan sörkóstolással és gasztroünnepre készülnek a szervezők.

Február 23-án veszi kezdetét az ország egyetlen téli sörös eseménye, az Indoor Sörfesztivál a Várkert Bazárban. A Serfőző által már nyolcadik alkalommal megrendezett fesztivál nem csupán sörforgatag, hanem gasztronómiai ünnep is, hiszen a különböző sörök mellett sörvacsorával is készülnek a szervezők.

Az Indoor Sörfesztivál hagyományaihoz híven két napon keresztül tart, február 23-24-én, minden nap 17 órától egészen éjfélig. A rendezvény helyszíne idén a Várkert Bazár, ahol a korábbi évek tapasztalatai és az egyre növekvő érdeklődés miatt találtak megfelelő otthonra a sörfesztiválnak.

A téli sörözés különlegessége, hogy korlátlan mennyiségű sör kóstolható meg, mértékkel ajánlva. A több mint 100 csapból folyó kínálat nemcsak hazai söröket, hanem a legismertebb külföldi sörnemzetek kis- és nagyüzemi különlegességeit is felvonultatja. A látogatók a magyar, cseh, német, angol, ír és belga sörök világába tehetnek ízlelő utazást.

Emellett az idei hazai sörbörzén belekóstolhatunk a pálinkák, a rumok és ginek ízvilágába is, a legjobbakból válogatva, kinek-kinek ízlése szerint.

A rendezvény egyik különlegessége, hogy a hagyományokhoz híven nem csupán sörrel, hanem kultúrtörténeti élményekkel is szolgál. Katona Csaba, a Magyar Tudományos Akadémia Bölcsészettudományi Kutatóközpont Történettudományi Intézet történésze szolgál kultúrtörténeti adalékokkal, illetve tart sörivó versenyeket.

Az Indoor Sörfesztivál jegyei elővételben 12.990 forintért vásárolhatók meg, míg a helyszínen 14.990 forintért. A sörvacsorák külön jeggyel rendelkeznek, melyek 21.990 forintért vásárolhatók meg, szintén sörkóstolással és ajándék pohárral együtt.

Ezen a hétvégén a Várkert Bazárban találkozik a sör és a gasztronómia, ígérve egy felejthetetlen, ízekkel teli élményt a sörkedvelők és gasztrofanatikusok számára.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .