Az év turisztikai témájú szakdolgozata, 2012

Magyar Turizmus ZrtA Magyar Turizmus Zrt. idén 12. alkalommal hirdet pályázatot a felsőoktatási intézmények számára a legjobb turisztikai témájú szakdolgozatok díjazására. A pályázaton az akkreditált hazai felsőoktatási intézmények nappali tagozatos hallgatói, valamint a hazai esti, levelező és posztgraduális képzésben, illetve a távoktatásban részt vevő hallgatók indulhatnak államvizsgán eredményesen megvédett turisztikai témájú szakdolgozatukkal. A pályázatra egy-egy egyetem, illetve főiskola (több kar esetén egy-egy kar) legfeljebb három értekezést nevezhet be, amelyből egy pályamű idegen nyelvű is lehet. Amennyiben egy karon belül több tanszék is tervezi pályázat benyújtását, kérjük, hogy tanszékenként legfeljebb kettő dolgozatot nyújtsanak be (ebben az esetben is legfeljebb három dolgozat küldhető be karonként).

{module 221}

A témaválasztást a Magyar Turizmus Zrt. továbbra sem kívánja keretek közé szorítani, a pályázók szabadon választhatnak a turizmushoz közvetlenül vagy közvetve kapcsolódó témát. Sőt, ösztönözzük a minél szélesebb körből történő témaválasztást. A társaság szívesen fogadja a turizmus nemzetgazdasági jelentőségével, a nemzeti, regionális vagy vállalkozói szintű turizmusmarketinggel, a turisztikai desztinációmenedzsment szervezetekkel, a regionális kérdésekkel, egy-egy turisztikai termékkel (például az egészség-, a kulturális, a bor és gasztronómiai, az öko-, a falusi, az aktív, illetve a MICE-turizmussal), a szegmentációval, a marketingeszközökkel (beleértve az e-marketinget is), illetve a nemzeti és hazai turizmus aktuális kérdéseivel foglalkozó diplomamunkákat.

A részletes pályázati felhívás a következő linkre kattintva tölthető le:http://itthon.hu/szakmai-oldalak/felhivasok-palyazatok

A pályázat benyújtásának határideje: 2012. szeptember 14.

{module 221}