Négy új szálloda igazgató az Accornál

Hotel Accor szállodacsoport, személyi hírek

Az Accor két ibis és két ibis Styles hotelbe nevezett ki új igazgatókat

Szeptembertől Járvás-Hal Nikoletta klaszter szállodaigazgatói pozícióban vezeti a Rákóczi úti ibis Styles Budapest Center és az Akácfa utcában található ibis Budapest City szállodákat.

Járvás-Hal Nikoletta sok évnyi szállodaüzemeltetési tapasztalattal rendelkezik, ahol előzőleg a Mellow Mood Hotelsnél dolgozott különböző pozíciókban. A szakember pályafutását három belvárosi dizájnhotel klaszter értékesítési igazgatójaként kezdte, majd szállodaigazgatóként irányítva a Cosmo City Hotel & Estilo Fashion Hotel, valamint a Buddha-Bar Hotel – Budapest Klotild Palace szállodáit. A 2016-os szülési szabadsága után idén tért vissza a Mellow Mood Hotels csoportjához és tíz budapesti szálloda és két étterem minőségbiztosítási vezetőjeként.

A szakember 2008-ban szerezte meg szálloda- és turizmusmenedzsment szakos diplomáját a BGE Kereskedelmi, Vendéglátó- és Idegenforgalmi Karán, 2014-ben pedig elnyerte az „Az Év Fiatal Szállodása” díjat.

Szeptembertől a Soroksári úti ibis Styles Budapest City hotel szállodaigazgatói pozícióját Motrinecz Tamás tölti be. Tamás 2005-ben csatlakozott az Accorhoz és azóta változatos pozíciókat vállalt, beleértve a rezerváció menedzser és szállodaigazgató-helyettes pozíciókat. 2019-től az ibis Styles Budapest Center szállodaigazgatójaként dolgozott, mielőtt mostani kinevezésére került volna sor.

Az ibis Budapest Heroes Square hotel októbertől Viglási Roland vezetése alá kerül. Roland több mint tizenöt éve dolgozik az Accornál, ahol széleskörű tapasztalatot szerzett az ibis, az ibis Styles és a Mercure márkákkal. Legutóbbi pozíciója az ibis Budapest City szálloda operatív vezetője és szállodaigazgatója volt. A szakember 2023 júniusában sikeresen abszolválta az Accor észak-európai régiójában meghirdetett nemzetközi BLOOM Tehetséggondozó Programját, ezzel egyedüli magyarként részesült a kitüntetésben.

A fotón Járvás-Hal Nikoletta balra, Viglási Roland középen és Motrinecz Tamás jobbra.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .