A Lufthansa Csoport rekord nyarat zárt

Lufthansa légitársaság

A harmadik negyedévben az 1,5 milliárd eurós EBIT módosítással

A Lufthansa Csoport közleményében jelentette be, hogy rekord nyarat zárt a harmadik negyedévben, amikor is az adózás előtti eredménye (EBIT – earnings before interest and taxes) 1,5 milliárd euróval nőtt. Az eredmény azt mutatja, hogy a Lufthansa Csoport sikeresen vészelte át a COVID járvány okozta kihívásokat és ismét a stabil növekedés útjára lépett.

A harmadik negyedévben elért eredmény mögött több tényező is áll. A Lufthansa Csoport menedzsmentje szerepet játszott a cégcsoport átalakításában és az üzleti folyamatok hatékonyabbá tételében. A szigorú költségellenőrzés és a flotta optimalizálás szintén hozzájárult a stabil üzemi eredmény eléréséhez.

Carsten Spohr, a Lufthansa Csoport vezérigazgatója, ezzel kapcsolatban elmondta: „A Lufthansa Csoport számára ez egy fontos mérföldkő, és megerősít minket abban, hogy helyesen cselekedtünk a válság kezelése során. Az eredmények azt mutatják, hogy a cégcsoport rugalmasan reagál a változó piaci körülményekre, és képes a fenntartható növekedésre.”

A Lufthansa Csoport a járvány alatt számos lépést tett annak érdekében, hogy csökkentse a költségeket és növelje a hatékonyságot. Az új stratégiák és üzleti modell segítették a cégcsoportot abban, hogy újra versenyképes legyen a légi közlekedési piacon.

A harmadik negyedévben elért 1,5 milliárd eurós EBIT eredmény megerősíti a Lufthansa Csoport elkötelezettségét a fenntartható növekedés és a hosszú távú siker iránt. A cégcsoport továbbra is törekszik a magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtani, és a globális légiközlekedés vezető szerepének megtartására.

A csoport mindemellett elismeri a munkatársak és az utasok hűségét, akik hozzájárultak az elért eredményekhez, továbbra is büszke arra, hogy a világ minden tájáról érkező utasoknak biztonságos és kényelmes utazást kínál. Bízik abban, hogy a jövőben is folytatni tudja ezt a sikeres pályát, és további eredményeket érhet el a légi közlekedés területén. Elkötelezett abban, hogy továbbra is innovatív megoldásokat nyújtson az utasoknak, és a világ számára megnyissa az utazás lehetőségét.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .