A Mesterséges Intelligencia a vendéglátóiparban

Everguest mesterséges intelligencia AI szoftver - turizmus, vendéglátás

Bemutatkozott az Everguest Intelligence magyar fejlesztésű AI szoftver

Május 23-án Budapesten mutatták be a hazai szakmai közönség előtt az Everguest Intelligence-t, az új, magyar fejlesztésű mesterséges intelligencia szoftvert, amely forradalmasítani kívánja a vendéglátóipart és a turizmust. Az eseményen elhangzottak alapján az Everguest újítása már most komoly nemzetközi figyelmet keltett, és több mint 250 szálláshely iratkozott fel a várólistára, hogy elsőként használhassa az innovatív megoldást. A bemutatót követően a szoftvert már Bécsben, Barcelonában és Amszterdamban is bemutatták, mindenhol óriási sikert aratva.

Az eseményen részt vett Gondos Kitti, az Everguest reputációs üzletágának vezetője, aki saját tapasztalatai alapján beszélt az AI jelentette kihívásokról és lehetőségekről. „A munkámat gyökeresen átalakította az AI, és ez kezdetben félelemmel töltött el, hiszen észleltem, hogy az én és a kollégáim által végzett folyamatokat váltja ki. Majd rájöttem, hogy a körülményeket nem tudjuk megváltoztatni, de azt igen, hogy hogyan reagálunk rájuk. Így született meg végül az Everguest Intelligence” – mondta Kitti.

Az AI és az emberi szaktudás szinergiája

Az Everguest Intelligence nem csupán egy újabb alkalmazás a turizmus és a vendéglátás számára, hanem egy teljes körű megoldás, amely átalakítja az üzleti folyamatokat és jelentősen javítja a vendégélményt is. Az AI-alapú rendszer képes a szálláshelyek számára olyan mélyreható betekintést nyújtani a vendégek preferenciáiba és viselkedésébe, amely korábban elképzelhetetlen volt.

Belán Miklós, az Everguest alapító-ügyvezetője kiemelte: „Az AI forradalma nem a negyedik ipari forradalom egy újabb eleme, hanem az emberiség történetének legmeghatározóbb technológiai forradalma.”

Könnyen kezelhető és hatékony megoldások

Szegedi Kristóf, az Everguest Intelligence projekt vezetője hangsúlyozta, hogy a szoftver tervezésekor nagy figyelmet fordítottak arra, hogy bárki számára könnyen kezelhető legyen. „Az elmúlt években arra törekedtünk, hogy a turisztikai ágazatban mi legyünk a legjobbak ebben. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy új, felhasználóbarát és hasznos innovatív funkciókat adjunk hozzá az alkalmazáshoz” – emelte ki Kristóf.

A budapesti eseményen közel 150 résztvevő vett részt, akik izgalmas előadásokat hallgathattak meg a mesterséges intelligenciáról és a szoftver előnyeiről. A rendezvény keretében egy átfogó közvéleménykutatás eredményeit is ismertették, amelyet az Everguest megbízásából a TÁRKI végzett el. A kutatásból kiderült, hogy a magyar utazóközönség hogyan viszonyul a vendégvéleményekhez és a mesterséges intelligenciához.

Az Everguest Intelligence jövője

Az Everguest Intelligence szoftver lehetővé teszi a szállodák számára, hogy proaktívan kezeljék a vendégek visszajelzéseit, hozzájárulva ezzel egy erősebb online jelenléthez. A rendszer kulcsfontosságú meglátásokat és stratégiai javaslatokat tesz a vendégek elégedettségének javításához. Az intuitív és vizuálisan lenyűgöző felület könnyedén kezelhetővé teszi, így egy merőben új élményt nyújt a felhasználóknak.

A szoftver segítségével leegyszerűsíthetők a napi munkafolyamatok, ezáltal idő és költség takarítható meg. Az üzleti döntések valós, mélyreható információkon alapulhatnak, ami hozzájárul a szálláshelyek hosszú távú fenntarthatóságához és versenyképességéhez.

Az Everguest Intelligence nem csupán technológiai újítás, hanem egy olyan eszköz, amely az emberi szaktudással ötvözve a vendéglátás és a turizmus új korszakát nyithatja meg. Az Everguest ezzel a fejlesztéssel nemcsak a magyar, hanem a nemzetközi piacon is vezető szerepre tör, tovább erősítve pozícióját az iparág élvonalában.

fotó: Everguest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .