EFOTT 2024 előzetes

EFOTT fesztivál, Velencei-tó

Visszatérnek a szupersztárok és a legendás jeti

Az EFOTT, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója, 2024-ben látványos visszatéréssel készül és már most bejelentette az esemény első sztárfellépőit. A jövő év július 10. és 14. között megrendezésre kerülő fesztivál a Velencei-tó partján ígérkezik a nyár egyik legnagyobb egyetemista bulijának.

Az EFOTT adventi kalendárium keretében kezdte meg a fellépők nyilvánosságra hozását és már most számos nevet bejelentettek, akik garantáltan ott lesznek a rendezvényen. A hazai zenei színtér krémjét képviselő VALMAR, Manuel, Dzsúdló, T. Danny, Lil Frakk, a BSW, Metzker Viki, a Margaret Island, az Irie Maffia, a Blahalouisiana és a Punnany Massif a résztvevők szórakoztatására készülnek.

Az EFOTT egyfajta karácsonyi meglepetéssel örvendezteti meg rajongóit, ugyanis nemcsak a sztárokkal, hanem egy rég nem látott, különleges vendéggel is visszatér, ismét jön az EFOTT-jeti. A jeti az esemény történetében egyedi szerepet játszott, lábnyoma mindig elárulta, hogy az adott évben hol rendezik meg a fesztivált. Budai Marcell, az EFOTT sajtófőnöke elmondta: „Rövidesen kiderül, hogy idén pontosan milyen szerepben tér vissza a jeti a Velencei-tó partján immár megállapodott fesztivál életébe.”

Az EFOTT nem csupán egy zenei rendezvény, hanem az egyetemisták közösségteremtésének fontos helyszíne is. A HÖOK, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája, a fesztivál tulajdonosi jogait gyakorolva azt tűzte ki célul, hogy minden egyetemista legalább egyszer részt vegyen az EFOTT-on tanulmányai során. Az esemény nappali programjai is egyre fontosabbá válnak, a UNIversum elnevezésű területen közel 20 felsőoktatási intézmény és programlehetőség várja az érdeklődőket.

Az EFOTT egyetemi kampusza a felsőoktatási intézmények, oktatási és innovációs projektek, civil szervezetek és a vállalati szektor szereplőit is magában foglalja, így mindenki megtalálja a számára érdekes és inspiráló programokat. A szervezők ígérik, hogy a 48 éves fesztivál idén is emlékezetes élményeket kínál majd az egyetemisták számára, akik izgatottan várják már a nyár egyik legnagyobb buliját a Velencei-tó partján.

EFOTT 2024

2024 július 10 – 14.
Velencei-tó

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .