Intermezzo Fesztivál 2023

Intermezzo Fesztivál 2023

Zene és Dizájn Találkozása a Városligetben

A MOME (Moholy-Nagy Művészeti Egyetem) és a Magyar Zene Háza szervezésében kerül megrendezésre az Intermezzo Fesztivált, amelyre idén már másodjára kerül sor szeptember 8-án és 9-én a Városliget területén. Ez a kétnapos esemény diákok által szervezett kolaboráció, amely zene és dizájnszemlélet mentén hívja életre a közösségi élményt. A fesztivál sokszínű zenés és edukatív programokkal, látványos vizuális elemekkel és lenyűgöző installációkkal várja a közönséget.

Az Intermezzo Fesztivál nem csupán a zene és dizájn találkozása, hanem a diákok által épített közösség életre hívása is. A rendezvény lehetőséget kínál arra, hogy a résztvevők új kapcsolatokat alakítsanak ki, összekapcsolódjanak a kreativitás és művészet világában. Az esemény a Városliget adottságait használja ki, és megmutatja, hogy szeptemberben is lehet fesztiválozni a város szívében.

A fesztivál egyedi zenei és vizuális élményt ígér a látogatóknak. A programban szerepelnek élő és elektronikus zenei produkciók, valamint installációk és látványos megjelenések, amelyek lenyűgöző vizuális atmoszférát teremtenek. A diákszervezésű esemény része a városi underground kultúrájának is és egyesíti a zene, dizájn és kreativitás szerelmeseit.

Az idei esemény programja változatos és izgalmas. A fellépők között olyan nevek találhatók, mint a magyar Altin Gün, a Carson Coma kedvencei, valamint a erotikus punk-jazz műfaját képviselő zenekarok. Az érdeklődőknek lehetőségük nyílik új és régi szaktársaikkal találkozni, vagy egyszerűen kikapcsolódni és élvezni a zenei sokszínűséget.

Az Intermezzo Fesztivál szervezői a legjobbat ígérik mindazoknak, akik vágyakoznak az élményekre és a kikapcsolódásra. A szeptember 8-i és 9-i napokra kétnapos bérletet lehet váltani, így minden érdeklődő lehetőséget kap arra, hogy részese legyen ennek a zenei és vizuális kavalkádnak.

Intermezzo Fesztivál

2023 szeptember 8-9.
Magyar Zene Háza
Budapest

Jegyek kaphatók a LigetPlusz weboldalán

A fesztivál facebook esemény oldala

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .