Mézesvölgyi Nyár összművészeti fesztivál 2024

Mézesvölgyi Nyár összművészeti fesztivál

Koncertek és színház a csillagos ég alatt Veresegyházon

A nyár beköszönte nem csak a pihenésről szól, de a kulturális élményekről is. A szabadtéri fesztiválok szerelmesei idén sem fognak csalódni, hiszen június 22. és augusztus 31. között Veresegyházon ismét megrendezésre kerül a Mézesvölgyi Nyár programsorozat.

A Búcsú téri szabadtéri színpad nyolcadik éve hívja a művészetek kedvelőit, hogy a szabadtéri színpad, a Termálfürdő, az Öreg tó és a Sződ-Rákos-patak talákozásánál biztosítson kulturális élményeket. A fesztivál Pest megye legnagyobb szabadtéri összművészeti eseménye, 1800 fős nézőterével az ország egyik legszínesebb programkínálatát vonultatja fel.

A két hónapon át tartó fesztiválon minden korosztály megtalálja a kedvére valót. A családi előadások, musicalek, vígjátékok mellett koncertek és nemzetközi sztárprodukciók is várják a látogatókat.

Idén a Gipsy Kings by Diego Baliardo hozza el a flamenco lüktetését Veresegyházra, a legnépszerűbb slágerekkel, mint a Bamboleo, a Modugno és a Volare. A fesztiválon fellép az idén 60 éves Geszti Péter és zenekara Rapül az idő című koncertműsorával, valamint az István, a király rockopera is, amely idén ünnepli 40. jubileumát.

Halász Judit és Csányi Sándor estjei mellett a magyar színházművészet kiváló társulatai is bemutatkoznak a fesztiválon. A Veres 1 Színház mellett a Játékszín, a Pannon Várszínház, a Centrál, a József Attila, a Hevesi Sándor és a Turay Ida Színház produkciói is láthatók lesznek.

A Mézesvölgyi Nyár nem csak a kulturális élményekről szól, de a gasztronómiai ínyencek is megtalálják a számításukat. A helyi termelők és éttermek finomságai mellett kézműves vásár is várja a látogatókat.

A nyár igazi felüdülése a Mézesvölgyi Nyár, ahol a művészetek, a gasztronómia és a természet varázslatos ötvözete várja a kikapcsolódni vágyókat. A fesztivál programjai és jegyvásárlási információk elérhetőek a mezesvolgyinyar.hu oldalon.

Fotó: Mézesvölgyi Nár Facebook

Mézesvölgyi Nyár 2024

2024 június 22. – augusztus 31.
Veresegyház, Búcsú tér – Mogyoródi utca

Bővebb információ és a részletes program elérhető a fesztivál honlapján.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .