Az Austrian Airlines sikeres évet zárt 2023-ban

Austrian Airlines Airbus A320Neo - turisztika

Az osztrák légitársaság, az Austrian Airlines folytatta kiváló operatív teljesítményét és sikeres évet zárt 2023-ban is. A cég a pontosság terén elért eredményeiről számolt be, amelyek a legmagasabb szakmai színvonalat tükrözik.

Francesco Sciortino, az Austrian Airlines üzemeltetésért felelős vezérigazgató-helyettese elmondta: „Az Austrian Airlines az egyik leghatékonyabb légitársaság Európában és büszkén tekint vissza egy rendkívül sikeres 2023-as évre az operatív teljesítmény szempontjából. Nemcsak hogy sikerült megőriznünk előző évbeli teljesítményünket a rendszeresség és a pontosság terén, de még azt is túlszárnyaltuk.”

Az osztrák légitársaság az Európai légiközlekedési színtéren kiemelkedően teljesít és a Lufthansa-csoportban is egyike a legjobb operatív teljesítményt elért légitársaságoknak. A pontos érkezések nemcsak a cég szakértelmét és elkötelezettségét tükrözik, hanem az Austrian Airlines folyamatosan magas színvonalú szolgáltatásokra való törekvését is.

Austrian Airlines számára kiemelkedő év volt 2023, ahol a légitársaság elkötelezettsége a biztonság, a hatékonyság és az utasok kényelme iránt ismételten kitűnő eredményeket hozott. Az év során végrehajtott pontos leszállások nemcsak a légitársaság tapasztalt pilótáinak és személyzetének szakértelmét tükrözték, hanem az Austrian Airlines által folytatott folyamatos fejlesztések eredményeit is.

Az osztrák légitársaság Műveleti Igazgatója, Francesco Sciortino elmondta: „Örömmel jelenthetjük be, hogy 2023-ban a pontos érkezések terén elért eredményeink kiemelkedőek voltak. Ez a siker nemcsak a tapasztalt és elkötelezett személyzetünknek köszönhető, hanem az Austrian Airlines folyamatos fejlődésének és a legmodernebb technológiák iránti elkötelezettségének is.”

A légitársaság menetrend szerinti érkezései nemcsak az utasok számára biztosítottak kényelmes utazást, hanem hozzájárultak az Austrian Airlines kiváló operatív teljesítményéhez is. A cég továbbra is arra törekszik, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtson utasainak, és a jövőben is fenntartsa a repülési iparágban betöltött vezető szerepét.

fotó: Austrian Airlines

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .