Így főz Budapest – How to Cook in Budapest

Így főz Budapest - How to Cook in Budapest

Az Így főznek – How to Cook sorozat 18. kötete, az Így főz Budapest – How to Cook in Budapest, azért született, mert a szerzők úgy érezték, hogy meg kell mutatniuk, hogy a főváros milyen hatalmas fejlődésen ment keresztül a gasztronómia terén.

A könyv apropóját az adta, hogy 2019-ben Budapestet választották Európa Sportfővárosának. A könyv a főváros ízeit világhírű magyar sportolókon keresztül mutatja be.

Több sportszövetséggel együttműködve felkeresték Budapest neves éttermeit, ahol az élsportolók az étlapról kiválasztott ételt saját maguk készítették el a séf segítségével.

Akik a könyvben bemutatkoznak Besenyei Péter, Fazekas Nándor, Görbicz Anita, Prof. Dr. Hamar Pál, Hárspataki Gábor, Kállai Ákos, Kiss Norbert, Kovács Sarolta, Dr. Lacza Zsombor, Lázár Vilmos, Ifj. Lázár Vilmos, Lázár Zoltán, Ifj. Lázár Zoltán, Lázár Zsófia, Marosi Ádám, Martinek János, Michelisz Norbert, Prof. Dr. h. c. Mocsai Lajos, Nagy Botond, Nagy László, Pálinger Katalin, Perl Zoltán, Raksányi Krisztina, Dr. Sterbencz Tamás, Sterck Laura, Stojan Ivković, Székely Norbert, Tadissi Yves Martial és Talmácsi Gábor.

Gabriel & Violet: Így főz Budapest – How to Cook in Budapest

Kedvezményesen megrendelhető a Libri online könyváruházában

Kiadó: Violet Piano Kft.
Oldalak száma: 204
ISBN: 9786158057264
Nyelv: magyar, angol
Kiadás éve: 2019

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .