Papdi László a Danubius Hotels központi F&B igazgatója

Papdi László a Danubius Hotels F&B igazgató

Új vezető a Danubius Hotels csapatában

Papdi László, a neves Michelin-ajánlásban is részesült séf, új szintre emeli a Danubius Hotels gasztronómiai kínálatát, mint a szállodalánc központi Food & Beverage igazgatója. Az elmúlt hónapokban új irányvonalat dolgozott ki munkatársaival, melynek egyik kiemelkedő eleme a minőségi gluténmentes termékek bevezetése a szállodák kínálatába.

Papdi László 2024 februárjától tölti be a Danubius Hotels Zrt. F&B igazgatói pozícióját, ahol fő feladatai közé tartozik a Food & Beverage koncepciók innovációja, valamint az éttermi szolgáltatások minőségi fejlesztése. Az éttermi és konyhai személyzet folyamatos fejlesztése és képzése is kiemelt jelentőséggel bír a szerepkörében. „Papdi László feladata F&B igazgatóként az is, hogy csapatként fogja össze a séfeket és éttermi igazgatókat, felerősítse a szállodaláncon belüli szinergiákat” – nyilatkozta Varga Csaba, a Danubius Hotels Zrt. üzemeltetési és HR vezérigazgató-helyettese.

Papdi László több mint 20 éves karrierje alatt számos elismerést kapott, köztük az egyik legemlékezetesebbet 2007-ben, amikor egy királyi rendezvényen főzhetett II. Erzsébet királynő tiszteletére. A szakember hat országban élt és dolgozott, majd 2018-ban tért haza Magyarországra. Itthon többek között a Culinary Institute of Europe szakácsoktatója, valamint a Parisi Udvar Hotel, a Normafa Club House és a Villa Bagatelle Executive Chef-je is volt. Legnagyobb szakmai sikerét 2017-ben érte el, amikor Svájc egyik neves hotelének éttermében Michelin ajánlást kapott, majd 2019-ben Gault & Millau pontot is szerzett.

„Örömmel készülök a rám váró feladatokra. Egyedülálló lehetőség ez, a sokszínű szállodalánc, eltérő vendégkörrel és gasztronómiai kínálattal, nagymúltú és kedvelt éttermekkel, kávézókkal, nagy kihívást jelent” – nyilatkozta Papdi László. „Szeretnék egy erős, egységes, tudatos F&B csapatot építeni, sok közös gondolkodással, innovációk megvalósításával. Ezen az úton indultunk el az elmúlt időszakban, egy nagyszerű csapattal.”

Az F&B igazgató az elmúlt hónapokban új irányok kidolgozásában vett részt munkatársaival. Az első feladatai közé a Danubius Hotels gasztronómiai kínálatának bővítését tűzte ki célul. „Minőségi, hazai manufaktúra gluténmentes termékeit vezettük be a szállodák kínálatába. Elengedhetetlen, hogy az egyedi étkezési igényekre is megfelelően reagáljunk, az ételérzékenységgel élő vendégeinknek is kényelmessé tegyük a szállodai tartózkodást. Sikerült az egyik legjobb beszállítóval megállapodnunk.”

A Danubius Hotels Serfőző Mártival, a Serfőző GlutenFree Bakery alapító tulajdonosával működik együtt. A gluténmentes édes és sós termékek a Danubius Hotels minden szállodájában elérhetőek lesznek. Néhány szállodában a reggeli büfékínálat részeként lesznek kitéve a termékek, máshol pedig a vendég kérésére kerül majd belőlük az asztalra.

Papdi László hozzátette, hogy a Serfőző GlutenFree Bakery-vel kötött megállapodás jól illeszkedik a Danubius Hotels „Local is Beautiful” stratégiájába, amelynek célja a helyi beszállítók felkutatása és velük folytatott együttműködés. További tervei között szerepel a szállodai egyedi kínálatok fejlesztése mellett az egységes minőséget garantáló láncszintű sztenderdek újragondolása, a felelős gazdálkodás és a környezetvédelmi szempontok kiemelt figyelembevételével.

Papdi László vezetésével a Danubius Hotels gasztronómiai jövője ígéretesnek tűnik. Az új irányvonalak, innovációk és minőségi kínálat bevezetése mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a szállodalánc továbbra is a vendégek kedvenc választása legyen és folyamatosan a legmagasabb színvonalon szolgálja ki őket.

fotó: Danubius Hotels

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .