Átadták az első Four Points by Sheraton szállodát Budapesten

Four Points by Sheraton szálloda Budapest

Újlipótvárosban ünnepélyesen átadták a Hotel Four Points by Sheraton Budapest Danube szállodát

A nyári próbaüzem után, hivatalosan is átadták Budapest főváros első Four Points by Sheraton szállodáját Újlipótvárosban. A Duna Pearl ingatlanfejlesztést megvalósító beruházó, a Polat Holding közleménye szerint a hotel a Marriott International szállodalánc különleges márkájának első egysége Budapesten.

A Duna Pearl lakó- és kereskedelmi területeket is magában foglaló multifunkcionális ingatlanfejlesztés a szálloda ünnepélyes átadásával vált befejezetté, és immár a városrész új központjaként szolgál. Az új szállodát, melyet az Accent Hotel Management üzemeltet, a Duna partján helyezték el, így a vendégeknek gyönyörű kilátás nyílik a Dunára, valamint a Margitszigetre.

A Four Points by Sheraton Budapest Danube 105 vendégszobával és tetőtéri bárral rendelkezik, jelentősen bővítve ezzel a 13. kerület idegenforgalmi kínálatát. A szálloda kivételes elhelyezkedésének köszönhetően nemcsak a rooftop bár, hanem a szobák nagy része is csodás panorámával rendelkezik.

Adnan Polat, a Polat Holding elnöke kiemelte, hogy a beruházás az ingatlanfejlesztési tevékenység egyik legfontosabb ékköve, és a Duna Pearl immár a városrész új központjává vált.

A szállodaigazgató, Hegedűs Dávid, a közleményben elmondta, hogy a vendégek visszajelzései kiemelkedően pozitívak és a szálloda foglaltsága a terveik szerint alakul. A Four Points by Sheraton Budapest Danube kiváló szolgáltatásokat kínál egy csendes környezetben, mégis könnyen megközelíthető távolságban a belvárostól.

Az MTI-hez eljuttatott közleményükben elárulták, hogy a Duna Pearl-fejlesztés mintegy 75 millió euróba került, ebből a szálloda részére körülbelül 20 millió eurót fordítottak. A török érdekeltségbe tartozó Polat Holding több mint hat évtizedes tapasztalattal rendelkezik az ingatlanpiac területén és számos lakás és irodaépület épült fel kezdeményezésükre, túlnyomórészt Törökországban.

Az Accent Hotel Management, mint a szálloda üzemeltetője, kiterjedt tanácsadási és üzemeltetési szolgáltatásokat nyújt szállodatulajdonosok, befektetők és hitelezők számára. A cég 2007-ben alakult, és jelenleg több mint 2200 szobát üzemeltet Magyarországon és Ausztriában különböző tulajdonosok és befektetők megbízásából.

fotó: marriott.com

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .