Megnyitotta kapuit a Városligeti Műjégpálya

Városligeti Műjégpálya, Budapest - turisztika

Budapesten, a Városligeti Műjégpályán november 20-án, 17 órakor végre megkezdődött a szezon. Noha eredetileg a nyitást november 17-re tervezték, az enyhe időjárás miatt azonban kénytelenek voltak elhalasztani az megnyitót. A Műjégpálya hétfőn 17 órától 21 óráig biztosította a korcsolyázás lehetőségét, ünnepi megnyitóval és különféle programokkal készülve Budapest 150. születésnapja alkalmából.

Az ünnepi megnyitón először a Magyar Honvédség BHD 32. Testőrezred Budapesti Helyőrség Zenekara szórakoztatta a közönséget nyitókoncertjével. Ezután a BudaSkate SE korosztályos szinkronkorcsolya csapatai és a Bea Ice Dance műkorcsolyázói szórakoztatták a jelenlévőket bemutatóikkal.

Az idei szezonban a pálya mellett több új foodtruck is várja a korcsolyázókat. A hüttében már mobiltelefonon keresztül is lehetőség van a rendelések leadására, a teljes étel-ital kínálat pedig az applikációban érhető majd el.

A műjégpálya tanítási napokon délelőtt, 8:00-13:00 között lehetőséget kínál a diákoknak kedvezményes jegy vásárlására. 10 fő feletti diákcsoportok csoportos diákjeggyel 1000 Ft/fő áron léphetnek be, ahol 1 fő kísérő pedagógus belépése ingyenes. December 14-21. között a pálya rendkívül népszerű, így ebben az időszakban a belépőjegy csak 2 órára szól. Ezen kívül nincs időkorlát a kedvezményes diákjegyek igénybevételére. A kapuk és a pénztár 7:30-kor nyitnak.

A fotón: korcsolyázók a Városligeti Műjégpályán 2023. november 20-án, amikor megkezdődött a korcsolyaszezon Magyarország egyik legnépszerűbb télisport-helyszínén, a Városligetben. Fotó: Hegedüs Róbert / MTI

Bővebb információ a műjégpálya weboldalán

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .