Megkezdődöt a Balaton Sound 2024 fesztivál

Balaton Sound zenei fesztivál, Zamárdi - turisztika

Két nagyszínpaddal, valamint féltucat zenei helyszínnel nyitott a négynapos zenei fesztivál

A Balaton Sound fesztivál idén is megnyitotta kapuit, két nagyszínpaddal és fél tucat zenei helyszínnel várja a fesztiválozókat szerdától négy napon át Zamárdiban. A rendezvény az előző évekhez képest számos újítással és meglepetéssel készült, hogy felejthetetlen élményt nyújtson minden résztvevőnek.

A fesztivál első napján a látogatók megcsodálhatták a Heineken Balaton Sound nagyszínpadot, amely idén egy 400 négyzetméteres ledfallal és mintegy négyszáz mozgófejes lámpával kápráztatja el a közönséget. Az új elrendezésnek köszönhetően a színpad most nem az északi part felé néz, hanem a partra merőlegesen helyezkedik el, mellette pedig egy 3000 fős VIP terület és skyboxok nyújtanak exkluzív élményt a látogatóknak. A VIP terület dzsungelt és városi miliőt idéző hangulatával különleges atmoszférát teremt.

A B my Lake által bemutatott második nagyszínpad, a B Stage, a fesztiválterület másik felén található. Itt az underground elektronikus zenei fellépők szórakoztatják majd a közönséget, a színpad körül pedig egy 1000-1500 fős, oázis tematikájú VIP terület kapott helyet.

A Balaton partján a My Stage helyszínen magyar partybrandek csapatai szervezik a programokat, amelyek már napközben megkezdődnek, késő estére pedig nemzetközi fellépők is érkeznek. A part közel egy kilométeres szakaszán már kora délután több helyszínen indul a buli és minden délután partyhajó is kifut, hogy a vízen is élvezhessék a fesztivál hangulatát.

A divat idén kiemelt szerepet kap a Balaton Soundon. Lakatos Márk stylist a sajtóbejáráson elmondta, hogy a Fashion Hub névre keresztelt fesztiválterületen napi divatbemutatók és ismert márkák várják a látogatókat, ezzel is hozzájárulva a rendezvény különleges atmoszférájához.

A biztonság szintén központi szerepet kap a fesztiválon. Molnár István Jenő bűnmegelőzési szakértő ismertette a safety first program részleteit Az önkéntesek citromsárga ruhában járják majd a Balaton Sound területét, több helyen safety first pontok lesznek és a fesztivál applikációjában elérhető pánikgombbal is jelezhetnek a fesztiválozók, ha segítségre van szükségük.

Kádár Tamás, a Sziget Zrt. cégvezetője arról is beszélt, hogy a vendégek kedvező áron is tudnak étkezni. Az ételt árusító helyeken elérhetők lesznek „pénztárcabarát” ételek, ezzel is biztosítva, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő fogást.

A Balaton Sound idén is a zenei élmények és a szórakozás fellegvára lesz, ahol a fesztiválozók négy napon át élvezhetik a legjobb fellépőket, a változatos programokat és a felejthetetlen balatoni hangulatot. A szervezők mindent megtettek annak érdekében, hogy az idei rendezvény minden szempontból különleges legyen, és minden látogató számára életre szóló élményt nyújtson.

A drónnal készült felvételen fesztiválozók a zamárdi Balaton Sound nyitónapján, 2024. július 3-án. A fesztivált 2024. július 3-6. között rendezik a Balaton-parti településen. Vasvári Tamás / MTI

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .