A siófoki Plázs pünkösdi szezonnyitóval és izgalmas bulikkal nyit

Siófok Plázs fesztivál, koncert sorozat - turisztika

Május 17-20. között a siófoki Nagystrandon és a Plázson indul a város pünkösdi szezonnyitó rendezvénye, amely felejthetetlen élményeket kínál minden korosztálynak. A programok sokszínűsége és a fellépők neves sora garantálja, hogy minden látogató megtalálja a számára legkedvesebb szórakozási lehetőséget.

A pünkösdi hétvégén Siófokon, a Nagystrandon ingyenes családi események, színes programok, légi bemutatók és óriás akadálypályák várják az érdeklődőket. A gasztronómia szerelmesei balatoni borokkal és gasztrovásárral találkozhatnak, ahol a helyi ízeket és különlegességeket ismerhetik meg. Az esték fénypontját az ingyenes nagykoncertek jelentik, amelyeken a Blahalouisiana, a Hooligans és a TNT lép fel a Plázs nagyszínpadán.

A koncertek után a Plázson beindul a szezon végéig tartó bulisorozat. Szombaton vízre száll a BAHART és a Plázs első partyhajója, amely Koósz Milánt, Metzker Viktóriát, Pumped Gabót és Stephanie-t hozza el a fedélzetén. Az est hangulatát fokozza a naplementéből az estébe áthajózó Boat Party, amely kikötése után azonnal beindul a Plázs hagyományos Grand Opening bulija. Az Arénában tucatnyi fellépő, köztük Bárány Attila, Bruno x Spacc, KKevin, Yamina, Bréda Bia és a partyhajóról érkező Koósz Milán és Metzker Viktória gondoskodik a fergeteges hangulatról.

A Plázs Clubban Chrstphr, Gabriel Dancer és R92 pörgetik a lemezeket, míg a Beach stage-n Jauri, Katapult Dj, Sterbinszky x Mynea, Szecsei, Pumped Gabo és Willcox szettjei dübörögnek. Vasárnap pedig a Fergeteg Party veszi kezdetét, ahol a TNT koncert után Dj Dominique és Csordás Tibi folytatják a bulit, ezzel végérvényesen beindítva a Plázs szezonját.

Az idei szezonnyitó különleges alkalomnak ígérkezik, amely nemcsak a helyieket, hanem a távolabbról érkező vendégeket is Siófokra vonzza. Az események sorozata remek lehetőséget biztosít arra, hogy mindenki megtapasztalja a Balaton nyújtotta élményeket és a siófoki Plázs egyedi hangulatát.

fotó: Siófok Plázs

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .