Az Óbudai Egyetem az EFOTT 2024 házigazdája

EFOTT fesztivál, Velencei-tó

A 2024. évi EFOTT, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójának házigazdai szerepét az Óbudai Egyetem vállalta magára, melyet Dr. Lasztovicza Gábor, az EFOTT Kft. ügyvezetője és Dr. Rácz Ervin, az Óbudai Egyetem oktatási rektorhelyettese jelentette be a 24. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon.

Az EFOTT, mint az egyetemisták fesztiválja, 2024. július 10. és 14. között kerül megrendezésre a Velencei-tó partján. A szervezők a nyár egyik legfelhőtlenebb buliját és színes nappali programkínálatát ígérik idén is. A fesztivál témája a digitalizáció, az innováció, a fenntarthatóság és a zöld energia felhasználása lesz, amelyek kiemelt fontossággal bírnak az Óbudai Egyetem számára.

Dr. Rácz Ervin, az Óbudai Egyetem oktatási rektorhelyettese kiemelte, hogy ezek az alapértékek rendkívül fontosak az intézmény számára, és biztosak abban, hogy a fiatalok számára is nagy jelentőséggel bírnak. Az egyetemisták számára az EFOTT nemcsak szórakozást, de egyben egy kiváló lehetőséget is jelent a szakmai és társadalmi tapasztalatok gyarapítására.

Az EFOTT Kft. ügyvezetője, Dr. Lasztovicza Gábor hangsúlyozta az esemény fontosságát az egyetemisták életében. Az EFOTT és a HÖOK, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája, együttesen dolgoznak azon, hogy egész évben izgalmas programokkal szolgáljanak és értéket teremtsenek a fiatalok számára. Az EFOTT fesztivál az egyetemi évek emlékezetes eseménye, amely az első egyetemi életérzéstől kezdve az egyetemi mindennapok bemutatásáig számos élménnyel gazdagítja a résztvevőket.

Az EFOTT az elmúlt években a közösségteremtés kiemelkedő helyszínévé vált az egyetemisták számára. A fesztivál célja, hogy mindegyik felsőoktatási intézmény hallgatója legalább egyszer részt vegyen rajta, így lehetőséget kapva az egyetemi közösség megtapasztalására. Az UNIversum nevű rendezvényen a felsőoktatás teljes palettája bemutatkozik, beleértve az intézményeket, kiemelt oktatási és innovációs projekteket, civil szervezeteket és a vállalati szektort is.

Az idei fesztivál különlegességét a magyar sztárok részvétele adja, köztük olyan népszerű előadók, mint Majka, Krúbi, a VALMAR, Manuel, Dzsúdló, T. Danny, Lil Frakk, a BSW, Metzker Viki, a Margaret Island, az Irie Maffia, a Blahalouisiana vagy éppen a Punnany Massif, akik színesítik majd a rendezvényt és hozzájárulnak a felejthetetlen élmények megteremtéséhez az EFOTT résztvevői számára.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .