Veteránjármű-kiállítás és Hajós Felvonulás Esztergomban

Akkor és Most Járműkiállítás, Esztergom - turisztika

Akkor és Most Jármű Expo rendezvény, zenei fesztivál és hajós felvonulás

A múlt és a jelen két- és négykerekű járművei találkoznak a hétvégén Esztergomban az Akkor és Most Jármű Expo keretein belül. A rendezvényt színesíti egy zenei fesztivál és egy lampionos hajós felvonulás, közölték a szervezők az MTI-vel.

A Nagy Duna sétány mentén, a Rugby Club területén lesznek láthatóak a teherautók, autók, motorok és kerékpárok. A Suzuki teljes négykerekű palettája is bemutatkozik, társaságában motorkerékpárokkal és hajómotorokkal. A látogatók betekintést nyerhetnek az elmúlt száz év rádiós, fotós és filmtechnikai eszközeibe is. A regisztrált érdeklődők részt vehetnek egy ingyenes fotós tanfolyamon, ahol a legújabb eszközöket is kipróbálhatják.

A zenei fesztiválon szombaton a Matolcsi Acoustic Band és a Ladánybene 27, vasárnap pedig Filip Gyuri és Barátai, valamint Radics Gigi koncertezik.

Az április 30-i délutánon a Duna-Ipoly Nemzeti Park és az Esztergom Madárakol Természetvédelmi Egyesület különleges programokkal várja a családokat, többek között kirakókkal, fészekbemutatóval és természettel kapcsolatos tevékenységekkel.

A nap leple alatt pedig a Lampionos Hajós Felvonulás varázsolja el a résztvevőket. Zenés kísérettel és színes fényekkel díszített hajók és csónakok úsznak majd le a Kis-Dunán. Az eseménysorozat zárásaként este tíz órától az Anna and the Barbies ad koncertet a Rugby Club területén.

fotó: Akkor és Most Járműkiállítás Facebook

Akkor és Most Járműkiállítás 2024

2024 április 27-28.
Esztergom, Nagy Duna sétány 1.
Rugby Club rendezvényterület

Bővebb információ az esemény honlapján és facebook oldalán

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .