Bajoroszág rendezi a 43. GTM-et

Bajoroszág rendezi a 43. GTM-et

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) a 43. Germany Travel Mart (GTM) rendezését Bajorországnak adta. Az idei GTM rendezvény zárónapján Sandra Yvonne Stieger, a Magdeburg Marketing Kongress und Tourismus GmbH (MMKT) ügyvezetője és mostani vendéglátója, átadta a GTM-serleget Jens Huwaldnak, a Bayern Tourismus Marketing (by.TM) ügyvezetőjének, valamint Yvonne Coulinnak, a Congress- und Tourismus-Zentrale Nürnberg ügyvezetőjének.

Bajoroszág rendezi a 43. GTM-et

„Bajorország 17,6 millió külföldi vendégéjszakával a külföldi turisták legkedveltebb úticélja Németországban – magyarázta Petra Hedorfer, a DZT igazgatótanácsi elnöke a serlegátadás kapcsán. – Biztos vagyok benne, hogy a GTM vendéglátóiként ismét kiemelkedő turisztikai termékeket prezentálnak majd professzionálisan megszervezett keretek között.”

„A nürnbergi GTM 2017 egy fiatalos, modern képet szeretne mutatni, ugyanakkor a hagyományokra, a történelmiségre és a világszerte ismert jegyekre is nagy hangsúlyt fektet. „A 2017-es GTM kedvesen szeretné összekötni a „modern” és a „hagyományos” pólust” – magyarázza a koncepciót Jens Huwald, a by.TM ügyvezetője. Yvonne Coulin, a Congress- und Tourismus-Zentrale Nürnberg ügyvezetője hozzáteszi: „Az operaház és a Germán Nemzeti Múzeum első osztályú helyszínek a keretprogram rendezvényeihez, a Messe Nürnberg pedig tökéletes technikai alapot nyújt az informatív szemináriumoknak és a sikeres workshopoknak.”

A GTM az úticél Németország legnagyobb beutazási workhopja. A szakmai rendezvényt a DZT évente változó partnerrégiókkal és –városokkal rendezi meg. A szakmai esemény három napján kereken 300 német kiállító találkozik az utazási szakma több mint 500 kiemelt vásárlójával, illetve több mint 40 ország újságírójával.

A németországi turizmus legfontosabb B2B-platformján a világ minden tájáról részt vesznek key account menedzserek, hogy információt szerezzenek a legfrissebb németországi utazási trendekkel kapcsolatban, új üzleti kapcsolatokat hozzanak létre, tovább építsék már meglévő kapcsolataikat, illetve hogy szakmai beszélgetéseken vegyenek részt és üzleteket kössenek.