Új ügyvezető igazgató a budapesti Diageo élén

Új ügyvezető igazgató a budapesti Diageo élén

A Diageo, a világ vezető prémium ital gyártó és forgalmazó vállalata Zeisler Gábort nevezte ki budapesti üzleti szolgáltató központja élére. Az új ügyvezető igazgató Ulrica Fearntől veszi át a magyarországi vezetői feladatokat.

Új ügyvezető igazgató a budapesti Diageo élén

A rendkívül gazdag szaktudással és tapasztalattal rendelkező pénzügyi vezető, Zeisler Gábor, a budapesti szolgáltató központ teljes körű vezetését látja majd el. Közvetlenül Ulrica Fearnnek jelent majd, aki visszatérve Londonba a Diageo Global Business Services igazgatói pozícióját tölti be.

Zeisler Gábor több mint 20 éve dolgozik pénzügyi területen, ebből kilenc éve a Diageonál; 2008 és 2011 között különböző vezetői pozíciókat töltött be Budapesten. Az elmúlt négy és fél évet Ázsiában, Dél-Koreában töltötte Észak-Ázsiáért felelős pénzügyi igazgatóként. Feladatai közé tartozott a vállalati teljesítmény menedzsment, stratégia és compliance (megfelelőség) menedzsment a dél-koreai és japán piacokon.

Zeisler Gábor az Ericssonnál kezdte karrierjét, ahol többféle pénzügyi pozíciót is betöltött. Ezt követően az Expressz hirdetési médiánál és az Ab-InBevnél dolgozott. Diplomáját a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán, MBA fokozatát a nagy-britanniai Buckinghamshire Chilterns Universityn szerezte.

A Diageo budapesti üzleti szolgáltató központja 2015-ben elnyerte az Aon Hewitt „legjobb munkahely” díját.