Embrace German Nature globális kampány

Embrace German Nature globális kampány
Halbinsel Fischland-Darß-Zingst, Mecklenburg-Vorpommern, Germany - Landscape near Prerow along the east coastline.

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) tovább erősíti Németország pozícióját fenntartható úticélként a nemzetközi versenyben. Új „Embrace German Nature” globális kampánya elindításával ráirányítja a potenciális németországi utazók figyelmét a nemzeti természeti tájakra és a fenntartható üdülési élményekre a vidéki régiókban.

Petra Hedorfer, a DZT igazgatótanácsi elnöke így nyilatkozott: „A kétéves koronavírus miatti pandémia háttere előtt megnőtt az emberek értékrendjében a figyelmesség, a fenntarthatóság és az érintetlen természet iránti vágyakozás. Az ‚Embrace German Nature‘ kampánymarketingünk töretlen folytatása, amely újra és újra márkamagunk központi elemeként határozza meg a „Természet és pihenés” és a „Fenntarthatóság” témáit. Jelenleg Németország az IPK International felmérése szerint már a második helyen áll az európaiak legkedveltebb nemzetközi természeti úti céljainak listáján. Emellett az Inspektour „Destination Brand 21” felmérése is alátámasztja, hogy a beutazás számára fontos küldőpiacokon Németországot nagyon megfelelő desztinációként ítélik meg a vidéki, illetve a fenntartható üdülésekre. Ezen pozíciónkat szeretnénk még tovább erősíteni azáltal, hogy reklámokkal támogatjuk a vidéki üdüléseket, a hosszabb utazásokat és a fenntartható üdülési élményeket.”
Az ‚Embrace German Nature‘ digitális kampányként indult el áprilisban. A kampány központi eleme a kampányfilm, illetve új digitális eszközként a 8D-s hangzással készült videok.

A DZT elindítja „Embrace German Nature” globális kampányát – Az újraindítás fókuszában a nemzeti természeti tájak és a fenntartható üdülési élmények állnak

Az Anholt Ipsos Nation Brands Index 2021 (NBI) felmérése szerint a környezet és a természetes források védelme korunk egyik legnagyobb globális kihívásai közé tartozik. Németország azon országok egyike, amelyre a legtöbb megkérdezett szavazott úgy, hogy bízik benne, hogy megfelel ennek a kihívásnak.

Az SDG-indexben, amely leképezi a haladást az ENSZ-világklímakonferencián meghatározott „Sustainable Development Goals” elérésének útján, Németország az összes ENSZ-tag között a negyedik helyen szerepel.

Az IPK International legfrissebb felmérései a koronavírus a nemzetközi utazásra gyakorolt hatásaira azt mutatják, hogy 2022-ben a nemzetközi utazók 26 százaléka tervez természetorientált üdülést, a németországi úti céllal rendelkező utazók között ez az érték pedig eléri a 30 százalékot is.

A GTM szakértői csoportjának kiértékelése után (ehhez a DZT 259 CEO-t és key accountot kérdezett meg) a döntéshozók kereken fele már most érzékeli a foglalások enyhe eltolódását a fenntartható termékek és szolgáltatások irányába. A következő három évre nézve háromnegyedük a kereslet megnövekedésére számít ebben a szegmensben. A szakértők szerint Németország egyértelműen az első helyen áll a fenntartható úti célok listáján.

A németországi szárazföldi területek több mint 30 százaléka különös védelem alatt áll mint „Nemzeti természeti táj” (Nationale Naturlandschaften).

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .